Onze partners

De Vries beddenspeciaalzaak in Malden heeft een jarenlange relatie met zijn samenwerkingspartners. De leveranciers met wie we contact hebben, bieden matrassen, kussens, bedden en bedtextiel in diverse segmenten. We kennen alle vertegenwoordigers van de merken persoonlijk, en hebben vaak een bezoek gebracht aan hun kantoor of fabriek. Zo leren wij over de productinformatie uit de eerste hand en weten we echt waar we over praten.

Bedsystemen

swissflex
Swissflex biedt bedsystemen van topkwaliteit. Na 60 jaar slagen ze er nog steeds in om innovatief te zijn. Vakmanschap, passie en techniek komen samen in comfortabele en veelzijdige bedsystemen.

Kreamat
Kreamat, een Belgische leverancier is gericht op de individuele slaapbehoefte. Zij bieden klanten een unieke Kreamat schouder-techniek. Deze zorgt ervoor dat het lichaam in zijn natuurlijke slaaphouding komt. De vering is onafhankelijk voor de schouder, de lende en de heup.

Somnus
Somnus is al 175 jaar de koning van de luxueuze handgemaakte bedden. Comfort staat voorop bij deze fabrikant. Zij leggen de nadruk op plaatselijk gekweekte vulmaterialen. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit van de matrassen.
Auping
Auping is een innovatief bedrijf met passie voor slaapcomfort. Hun doel is om iedereen te voorzien van een goed bed. Zij hebben dan ook een erg kwalitatief assortiment. Onder andere hun matrassen van de modellen Maestro, Vivo en Cresto zijn erg gewild.
Avek
Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit, en is een familiebedrijf uit Friesland dat bedden en matrassen van topkwaliteit levert. Zij gebruiken hun jarenlange ervaring om hun klanten te voorzien van op maat gemaakte comfortabele slaapsystemen.Hasena
Hasena is een Zwitserse beddenleverancier die dromen laat uitkomen. Hun assortiment bestaat uit bedden gemaakt van verschillende materialen, in verschillende kleuren en vormen. Zo zorgen zij ervoor dat iedereen het ideale bed kan vinden.
Rivièra
Rivièra-bedden hebben hoogwaardige matrassen die maximale ondersteuning bieden voor een goede nachtrust.
Recor Bedding
Ultiem slaapcomfort vergt zoveel meer dan vakmanschap en daarom belichaamt Recor Bedding de filosofie van Quality Sleep.

Textiel

Christian Fischbacher
Christian Fischbacher verzekert klanten van textiel van de hoogste kwaliteit. Zij zijn een Zweeds familiebedrijf met passie voor hoogwaardig textiel. Om dit voor elkaar te krijgen bedenken ze voortdurend creatieve manieren om hun textielaanbod te verbeteren.
Lysdrap
Lysdrap levert beddengoed voor elk seizoen van het jaar. Ze gebruiken materialen zoals Egyptisch katoen en linnen, om zijdezacht beddengoed te kunnen produceren.
Cassenz
Cassenz is specialist in hoofdkussens en dekbedden. Daarvan hebben zij een enorm uitgebreid assortiment, met voor elk wat wils. Ieder mens is uniek, en Cassenz houdt rekening met de wensen en het postuur van de klant, om de juiste kussen te kunnen leveren voor maximale bevordering van slaap en het voorkomen van nek- en rugklachten.
Formesse
Bij Formesse houden ze niet alleen rekening met de kwaliteit van hun hoeslakens, matrasbeschermers en kussenslopen, maar breiden ze hun assortiment ook voortdurend uit met de laatste trends.
Gebroeders Jonk
Gebroeders Jonk gelooft in ambachtelijk vakwerk en is al meerdere generaties een betrouwbare producent van dekbedden en kussens, die worden gemaakt van hoogwaardig dons, veren en ander innovatief vulmateriaal.
House in Style
House in Style zorgt er – zoals de naam als doet vermoeden – voor dat het in een huis niet aan stijl ontbreekt. Zij hebben een ruime collectie dekbedovertrekken, kussenslopen en lakens waarbij de aandacht voor detail niet alleen zit in de kwalitatieve grondstoffen, maar ook in de stijl van het product.
Silvana Support
Silvana Support maakt, in samenwerking met fysiotherapeuten, stevige hoofdkussens, die de nek goed ondersteunen en nekklachten voorkomen. Ook hebben zij een uitgebreid assortiment van dekbedden, die gemaakt zijn met evenveel aandacht als de populaire hoofdkussens.