De Vries Malden, ons team

Team de Vries Malden bestaat uit mensen met verstand van slapen, van matrassen, van doorslaapproblemen, kortom van alles wat jouw diepe slaap kan bevorderen. Of je nou een matras voor rugklachten zoekt, of een boxspring 140×200, het verkoopteam van de Vries Malden helpt je erbij.

Onze persoonlijke aanpak kenmerkt onze manier van doen. We willen echt heel graag dat onze klanten de winkel tevreden verlaten, het liefst met een bed dat bij ze past. Voor de een is dat een Zweeds bed, anderen komen voor Hasena bedden. Sommigen kiezen voor een Viking boxspring, anderen gaan voor een Avek matrassenervaring.

Wat is een goed matras?
Als klanten onze beddenspeciaalzaak in Malden binnenlopen, stellen ze ons vaak deze vraag: Welke matras past bij mij? Hoe weet ik welke matras te kiezen? En welke matras is prettig bij rugklachten? Op die momenten stellen onze mensen je meteen op je gemak. Wij helpen je om de juiste matras te kiezen.
Onder het genot van een kopje koffie praten we uitgebreid over wat je klachten zijn, wat je nodig hebt. Onze dames, of Remko de Vries zelf, gaan op zoek naar jouw wensen en eisen. Ze vragen je het hemd van het lijf. Alles rondom slapen komt aan bod. Welke bedgewoonten je hebt, wat je klachten zijn, wat je favoriete slaaphouding is en nog veel meer. We willen graag jou het beste slaapsysteem kunnen bieden.

Verstand van slapen
We horen vaak van klanten dat onze onderlinge band voelbaar is. Het bepaalt voor een deel de sfeer in de winkel. De dames uit ons team zijn blij met hun werk en dat is te merken. Kennisverrijking en ontwikkeling is onderdeel van je baan bij De Vries Malden. We zorgen dan ook regelmatig voor scholing en bijscholing. Een goede productkennis en verstand van slapen is essentieel om dit werk goed te doen.
Regelmatig zijn er cursussen of workshops die onze collega’s volgen. Bijvoorbeeld om uit te zoeken hoe een boxspring 180×200 precies in elkaar zit? Of onze samenwerkingspartners vertellen over hun merk; wat is de meerwaarde van een Tempur kussen, hoe ligt een Topper matras, is een Caresse boxspring het bed voor onze klanten?

We wisselen onze kennis ook uit, houden elkaar op de hoogte en vertellen elkaar over wat een goed matras is. Als je een bed wil kopen, ben je bij ons team aan het goede adres. We hebben goed contact met elkaar, met onze klanten en met onze leveranciers. Dat maakt ons een gouden team! Beddenspeciaalzaak De Vries is erkend 5-sterrenpecialist.

Beddenspeciaalzaak de Vries

Wij zijn Remko, Judith, Kim, Miriam, Angelique en Maarten. Samen zijn wij Beddenspeciaalzaak De Vries. De liefde voor het vak stroomt bij ons door de aderen. Goed slapen is gezond! Bent u op zoek naar deskundig slaapadvies in een gezellige en ongedwongen sfeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bij Beddenspeciaalzaak De Vries vindt u alles om uw slaapkamer de juiste uitstraling te geven en te voorzien van het gewenste slaapcomfort. Met ruime ervaring in de beddenbranche kunt u rekenen op een hoogwaardig en deskundig advies op maat. Wij bezorgen en monteren de bedden gratis. Bovendien zit op al onze matrassen minimaal 30 dagen omruilgarantie.

Wij staan voor een goed advies, hoogwaardige kwaliteit, het juiste slaapcomfort en een uitmuntende service. Wilt u onder het genot van een kopje koffie een goed advies, dan bent u van harte welkom bij Beddenspeciaalzaak De Vries!

Graag tot ziens!